WIJN & CULTUUR

wine-541922_1920

Vinopsys besteedt veel tijd aan het selecteren van een kwalitatief breed en overzichtelijk assortiment wijnen. Elke fles staat voor een beproefd ‘pareltje’ binnen een betreffend segment. Dit houdt in dat het wijnaanbod van over de hele wereld voortdurend word geëvalueerd op prijs, kwaliteit, smaak en souplesse. Doorgaands wordt vrijwel alleen op prijs, en zo mogelijk op naam geselecteerd. Het resultaat is dat de wijnen die door Vinopsys worden geselecteerd een hoge waardering genieten en daarmee dus ook voor een grote doelgroep interessant zijn. Zowel voor de professional als de particulier.

De particuliere wijnliefhebber heeft steeds meer behoefte aan kennis van wijn en stimuleert zich hogere eisen te stellen. De beste manier om kennis en ervaring op te doen is natuurlijk in de praktijk. Het verder ontwikkelen van smaak, het kunnen combineren van wijn- en spijs, inzicht in de technieken wijn maken, zijn maar enkele voorbeelden daarvan.

Maar ook bij de professionele (service)medewerkers in de vele horecagelegenheden wordt een goede basiskennis over wijn en spijs combinaties steeds meer een noodzaak. Alleen met de juiste kennis in huis zijn zij in staat hun gasten op een betrouwbare wijze adviseren. Vinopsys adviseert niet alleen de professionals in de horecabranche m.b.t. wijn- en spijscombinaties, of het samenstellen c.q. optimaliseren van de wijnkaart, maar ook de particuliere wijnliefhebber weet ons inmiddels te vinden.

MEER INFORMATIE OMTRENT WIJN & CULTUUR

Copyright © 2023 Vinopsys | Rock Band by Catch Themes