RELATIEGESCHENKEN

Relatiegeschenken

Afhankelijk de tijd van het jaar, gebeurtenis, en natuurlijk het te besteden budget, stellen wij geheel ‘op maat’ wijn-gerelateerde relatiegeschenken samen, die eventueel naar wens en gelang het aantal, te combineren zijn met een product uit de XDDISIGN® catalogi.

Door de gecombineerde werkwijze van Vinopsys is het voor u als cliënt vast altijd mogelijk om voor uw medewerkers (kerst c.q. eindejaargeschenk), genodigden (gastgeschenk), of andere zakelijke relaties een passend en origineel geschenk samen te stellen.

Wij bieden volop mogelijkheden en combinaties. Denkt daarbij b.v. aan een luxe houten geschenkkistje met een karaktervolle wijn in combinatie met een accessoire. Of een stijlvolle geschenkdoos met logo van het bedrijf, waarin diverse wijnen ter begeleiding van een feestelijk diner. Of een culinaire combinatie van gastronomische wijnen en gerookte zalm, paté of kaviaar. Deze eventueel te voorzien van een mooi geïllustreerde en uitgebreide omschrijving met passende cornerclip. Hetgeen het geschenk net dat beetje extra cachet geeft!

Maar ook te denken aan een ander specifiek relatiegeschenk passend ter promotie van uw bedrijf werkzaam in de informatie en communicatietechnologie, media, bouw en vastgoed, financiële dienstverlening, transport en logistiek, en vele andere branches waarvoor wij zeker van betekenis kunnen zijn.

Kortom: vele opties voor het ideale relatiegeschenk in elk prijssegment! Op verzoek leveren wij op thuis- of bedrijfslocaties aan, of verzenden naar elk gewenst adres binnen Nederland of evt. Europa.

MEER INFORMATIE OMTRENT RELATIEGESCHENKEN

Copyright © 2023 Vinopsys | Rock Band by Catch Themes